Sedan några år tillbaka erbjuder vi inte bara mat under lunch och middag och för take away, utan även i form av catering! Cateringen kan ske hos oss i vår chambre separé eller i vissa fall i hela restaurangen, eller så kan den ske hemma hos dig eller i din egen abonnerade festlokal. Det viktigaste är att du är i en miljö där du är bekväm. Vi kan anpassa oss efter alla tänkbara omständigheter, och kom ihåg att anledningen till att du anlitat oss är för att göra det enklare för dig. Det här är trots allt din fest eller middag, det är du som ska njuta tillsammans med dina gäster!

Val av meny

Det första vi pratar om när vi sätter oss ner tillsammans är förstås vilken typ av meny vi ska sätta ihop till dig. Du har möjlighet att välja antingen thaimat eller pub-mat, och vi kan ordna både mingel och sittningar för upp till 100 personer. I vissa fall går det att ordna till fler än så till och med, så hör alltid av dig och fråga om du har speciella önskemål! Självklart har vi också möjlighet att sätta ihop andra rätter och variationer än vad vi har på våra vanliga menyer.

Catering hos dig

Om du väljer att ha festen hos dig, eller i en lokal som du hyrt, finns det bara en viktig sak att hålla i åtanke. Om maten ska serveras varm så måste det finnas ett kök, och gärna en ordentlig ugn. Om det är OK att det är en kall buffé som serveras så spelar platsen absolut ingen roll, och i vilket fall som helst är vi alltid flexibla och jobbar tillsammans med dig för att hitta lösningar.

Det viktigaste med en catering är att du blir nöjd, och att du upplever service och mat i världsklass!