Ja, här på restaurangen har vi med jämna mellanrum olika event för våra gäster, och givetvis är du välkommen in under något av dessa oavsett om du är stammis eller total nykomling! Vi tycker alltid att det är roligt med både nya ansikten och kära återseenden. Det är ju faktiskt exakt därför vi ser till att ordna dessa tillställningar så pass ofta som vi gör. På den här sidan hittar du beskrivningar av de återkommande event vi ordnar på restaurangen och i puben!

Ölprovning

En gång i månaden, sista söndagen varje månad, så håller vi ölprovning i puben. Det vi gör då är att testa fem nya typer av fatöl och fem nya typer av flasköl, som vi ditintills inte haft i sortimentet. Det kan förstås också vara sorter vi haft för väldigt länge sedan, som vi bestämt oss för att testa och ge en ny chans. Hur som helst så håller vi efter provningen en omröstning bland alla gäster som deltagit, och därefter låter vi de två mest populära fatölen och de två mest populära flaskölen från provningen ersätta de två sorter som sålt sämst den senaste månaden.

Det här har med åren kommit att bli ett oerhört populärt event hos oss, så om du inte har upplevt det rekommenderar vi starkt att du ska titta in nästa gång vi kör!

Quiz

Onsdag kväll är lika med quizkväll! Ja, varje onsdag kör vi vårt sedvanliga quiz och du är förstås varmt välkommen tillsammans med alla du känner! Temat varierar från gång till gång och vi startar vid klockan 19.

Karaoke

Varannan fredag kväll kör vi karaokekväll i puben, och det är verkligen någonting som du inte får missa. Det är en riktigt fartfylld kväll full av spännande framträdanden, och även om du inte är någon stor sångare har du ingenting att oroa dig för. Här är det glädje och känsla som räknas!