Varje vardag mellan klockan elva på förmiddagen och tre på eftermiddagen erbjuder vi dagens lunch för 100 kronor. Det här tycker vi är ett riktigt kanonerbjudande, för utöver att ha möjlighet att välja mellan tre thairätter och två pubrätter bjuder vi dessutom på salladsbuffé, måltidsdryck (lingon eller äpple) och kaffe och kaka efter maten. Och självklart ordnar vi en kopp te om du inte är någon kaffedrickare – vi löser det!

Meny

Det finns som sagt alltid tre stycken olika thairätter på lunchmenyn, som erbjuds till lunchpris under veckodagarna, och dessa varierar från dag till dag. Vi byter ut den rullande lunchmenyn en gång i månaden, så du kan äta hos oss varje dag hela året utan att någonsin behöva tröttna på det vi serverar! Vi garanterar att du alltid känner dig väl omhändertagen, och att du alltid erbjuds varierande kost. Samma rullande schema gäller förstås även för de två brittiska rätterna som står på menyn varje dag under lunchen. Välkommen in och prova – vi lovar att du inte kommer bli besviken på utbudet!

Rusning!

När det gäller att sitta ner och äta hos oss under lunchen så är det faktiskt oerhört viktigt att alltid vara ute i god tid för att få plats. Vi är en mycket populär restaurang och de drygt 60 platserna fylls upp snabbt under lunchtimmarna i veckorna. Så, om du och ditt sällskap vill garanteras plats rekommenderar vi att du inte kommer senare än klockan halv tolv, alternativt att du tittar in efter klockan halv två. Lunchen är trots allt öppen ända fram till klockan tre, så du kommer inte behöva stressa! Alla dagar är förstås inte lika stressiga, så även om du inte kan komma tidigt varje dag så är det bara att titta in, man kan alltid ha turen på sin sida. Och annars går det ju alltid bra att köpa med sig mat!