I pub-delen av vår restaurang går det som sagt utmärkt att äta, men det är framförallt den platsen dit folk kommer för att dricka! Vi har sedan vi öppnade skapat oss ett namn som en oas för finsmakare av öl, och vi håller med jämna mellanrum ölprovningar och omröstningar för att bestämma vilka ölsorter vi ska ta in i sortimentet – men mer om det under event-fliken.

Sedan vi öppnade har vi gradvis utökat vårt öl-sortiment, då vi sakta men säkert förstått att många av våra gäster faktiskt är oerhört öl-intresserade. Vi erbjuder nu hela 20 olika sorters öl på fat, och dubbelt så många på flaska. Det här innebär förstås ett ganska stort arbete, och de ölsorter som inte omsätts i tillräckligt hög utsträckning tvingas vi ta bort från sortimentet och ersätta med andra sorter. Men i vår mening är det precis vad att driva en ölpub handlar om, nämligen att ständigt förändras och förbättras för att hela tiden göra gästerna så nöjda som möjligt. Och som öl-kännare är det ju viktigt att alltid få testa nya sorter och smaker också!

Utöver öl har vi förstås också ett brett och fint drinkutbud, och även om vi inte är någon renodlad cocktailbar så är alla våra bartendrar och servitriser duktiga på att göra de flesta och vanligaste drinkarna. Du kan alltid komma in på en god gin and tonic före maten till exempel, eller varför inte ta en frisk och bitig dry martini medan du väntar på att din thaimat ska bli klar? Ja, vi vet väl alla att något av det mest avkopplande som finns är en god drink!

Så, oavsett om du är en finsmakare av öl eller drinkar, och oavsett om du är ute efter en blöt helkväll eller bara en liten aptitretare, så är du varmt välkommen in till oss!