Som du säkert redan känner till så är vår restaurang uppdelad i två delar rent fysiskt – vi har restaurangdelen och pub-delen. Dessutom är det ju även så att vi har två olika menyer, en med thaimat och en med klassiskt pub-käk, och även om de två typerna av mat tydligt hänger ihop med delarna i restaurangen så går det alldeles utmärkt att beställa från båda menyerna oavsett var du sitter.

Vi har även sedan starten erbjudit alla våra rätter som take away, och det är något som har kommit att bli oerhört populärt hos oss genom åren. Nästan hälften av all mat vi säljer, säljer vi som take away. Det rör sig både om hungriga lunchgäster som antingen hellre sitter och käkar på kontoret, eller som helt enkelt inte får plats under rusningen (det kan bli väldigt fullt inne hos oss, framförallt mellan 12 och 13), och om folk som kommer och hämtar mat på kvällen.

Eftersom vi värnar om autenticitet och kvalitet har vi två stycken thailändska kockar som turas om att jobba i köket under veckorna och helgerna, och på så vis kan vi alltid erbjuda riktig och genuin hemlagad thaimat! Vad gäller maten i puben så har vi flera duktiga kockar som lagar även den, och vi tvekar inte en sekund på att det vattnas i munnen på dig när du får syn på vår hemmagjorda hamburgare, eller varför inte en portion fish’n’chips?

Oavsett vad du är sugen på så är du alltid välkommen in för att äta en bit hos oss eller ta med dig mat hem. Vi öppnar klockan elva för lunch och håller sedan köket öppet fram till en halvtimme före stängning vid midnatt. Detta gäller varje dag, alla dagar, vardag som helg. Hos oss hittar du alltid trevlig personal och trevliga gäster, och god mat såklart!