Under senare år har det blivit allt vanligare att vi får frågor om specialkost, och speciella krav på och önskemål om ingredienser och innehåll i maten som vi serverar. Det här kan förstås ställa till med svårigheter för köket ibland, och de flesta som har jobbat inom restaurangbranschen kan nog vara överens om att det kan bli ganska tufft när det är alltför knepiga förfrågningar från många gäster på en och samma gång.

Så, för att lösa det här problemet har vi satt ihop vår meny för att den ska passa så många människor som möjligt, utan att behöva special-anpassas hela tiden. Rörande alla rätter som serveras på vår restaurang kan du enkelt och smidigt ögna igenom menyn och läsa dig till om den innehåller kött, fisk, laktos eller gluten. De allra flesta rätter är lagade helt utan gluten och laktos, och de som faktiskt ändå har det är komponerade på så vis att de enkelt kan göras om utan dessa ingredienser. Vår delikata hamburgare går till exempel alltid att få med glutenfritt bröd eller med en vegetarisk biff, och all thaimat är tillagad utan gluten och laktos.

Om det visar sig att du som gäst har några ytterligare önskemål om tillägg eller modifikationer på någon av våra rätter ska du aldrig tveka en sekund att höra av dig till vår personal, så ska vi göra vårt yttersta för att hjälpa dig att få precis den mat du önskar. För kom ihåg! Du har kommit till vår restaurang för att vi ska serva dig och vara dig till lags, och inte tvärtom. Även om det kan vara svårt att hela tiden anpassa maten till allas individuella behov, så gör vi alltid vårt bästa för att du ska bli nöjd.

Titta in och ta ett snack med vår servispersonal, vi kan alltid hitta något som passar just dig!